from €0
Inquiry

Excursie Hurghada Valea Regilor

Hurghada, Egypt
Not Rated
Duration

17

Tour Type

Daily Tour

Group Size

Unlimited

Languages

English, french, German, Russian

Overview

excursie  Hurghada  Valea Regilor

Această excursie  Hurghada  Valea Regilor- Luxor este visul oricărui pasionat de călătorii și istorie. În acest loc se simte încă adierea istoriei, deoarece tocmai aici, pe teritoriul Tebei, s-a aflat cândva capitala faraonilor.Experimentați toate lucrurile care vă taie răsuflarea ,numeroasele temple, aleea sfincşilor şi impunătoarele morminte. Vă puteți minuna de incredibila Vale a Regilor cu cele 62 de morminte ale sale. Vizitați misticul Templu a lui Hatshepsut și Coloșii lui Memnon. În cele din urma admirați marele Templu Karnak cu Marea Sală Hipostilă, obeliscuri, altare, sanctuare, stâlpi, un lac sacre și scarabeu.

Tur privat Luxor tabel de prețuri:

 • •Prețul este per persoană in auto privată sau microbus.
 • • Prețul copilului este redus cu 50 % de la 6 ani până la 11,99 ani.
 • • Copilul de la 1 lună până la 5.99 ani beneficiază de gratuitate.

[table id=1 /]

Highlights

 • Templul Karnak.
 • Valea Regilor.
 • Templul lui Hatshepsut.
 • Coloșii lui Memnon.

Itinerary

Expand All
Hurghada-Luoxr:
Hurghada-Luoxr:

Preluare de la hotel si transfer catre Luxor, cu pauză pe drum de cafea.

Coloșii lui Memnon:
Coloșii lui Memnon:

Coloșii din Memnon sunt două dintre cele mai înalte statui din Egipt, după cele din Abu Simbel. Odată statuile decorau intrarea celui mai mare templu mortuar de pe malul vestic al Nilului dedicat regelui Amenhotep al III-lea. Statuile îl înfățișează pe Amenhotep al III-lea ca un rege așezat pe tron cu simbolurile regale deasupra capului, având la picioare statuile mici ale mamei și soției .
Statuile sunt sculptate dintr-un singur bloc de piatră și fiecare cântărește 720 de tone. Numele Memnon a venit de la eroul grec Memnon care a căzut la Troia, o poveste frumoasă ale cărei detalii le vei cunoaște de la ghidul tău. Excavarea templului continuă și acum.
În anul 27 î.Hr., un cutremur puternic din Luxor a provocat daune grave ambelor statui,astfel că în ambele statui au apărut multe fisuri. Prin urmare, sunete ciudate sunt auzite ocazional din cauza vântului care trece prin crăpături. De aceea le-au numit și statuile care cântă sau Vocal Memnon.

Valea Regilor:
Valea Regilor:

Valea Regilor este cel mai mare, cel mai popular și cel mai vizitat loc de pe malul vestic al râului Nil. Valea Regilor, necropola dintre munți, este locul unde vom vedea morminte elaborate, săpate în piatră și decorate cu scene din mituri care descriu drumul faraonului spre nemurire. Majoritatea faraonilor regatului nou (62 faraoni) au fost îngropați în morminte tăiate în piatră în Valea Regilor. Valea Regilor a fost și este încă una dintre destinațiile MUST GO din Egipt, deoarece este locul de înmormântare pentru regele băiat Tutankhamon. Vom vizita 3 morminte .

Templul lui Hatshepsut:
Templul lui Hatshepsut:

Templul Hatshepsut este un templu mortuar unic situat pe malul vestic al râului Nil și este unul dintre cele mai frumoase site-uri de pe malul vestic. A fost modelat după un alt templu cu 500 de ani mai vechi dedicat lui Mentuhotep al II-lea, fondatorul Regatului Mijlociu. Hatshepsut a fost singura femeie monarh care a domnit timp de 23 de ani și a fost fiica regelui Thutmose I, sora vitregă și soția lui Thutmose al II-lea și mama vitregă a lui Thutmose al III-lea. Templul Hatshepsut a fost săpat în stâncă și este format din 3 terase conectate cu două rampe. Aici puteți vedea unele dintre cele mai importante povești despre acest templu, cum ar fi nașterea divină a reginei, expediția Punt, capela Hathor și capela Anubis.

Prânz:
Prânz:

Prânzul va fi servit într-un restaurant local de calitate.

Templul Karnak:
Templul Karnak:

Templul Karnak, sau templul lui Amun este cel mai mare templu religios din lume. Karnak este un complex de stâlpi, obeliscuri, capele, coloane, statui, lacuri sacre și sanctuare dedicate triadei lui Luxor Amon, a soției sale Mut și a fiului lor Khonsu. Templul Karnak este renumit pentru Marea Sală Hipostilă care are coloane de 25 de metri. Karnak este considerat un sit istoric neprețuit și o resursă a informațiilor noastre despre evoluția Egiptului antic. Ascultați de la ghidul dumneavoastră poveștile din spatele fiecărei părți a templului și cum a fost salvat între 2001-2003 cu un plan de conservare pe termen lung.

Luxor-Hurghada:
Luxor-Hurghada:

La sfârșitul turului privat Luxor din Hurghada, veți fi transferați înapoi la hotelul din Hurghada cu o pauză de cafea de 15 minute pe drum.

Included/Excluded

 • Transfer cu autovehicul de lux.
 • Ghid turistic privat.
 • Prânz într-un restaurant local.
 • Taxa de intrare pentru toate obiectivele turistice menționate în program.
 • Taxa de intrare pentru mormântul lui Tutankhamon.
 • Taxa de intrare pentru mormântul lui SetI.
 • Taxa de intrare pentru mormântul lui Ramses V & Ramses VI.
 • Băuturile din timpul prânzului.

Tour's Location

Hurghada, Egypt

Reviews

0/5
Not Rated
Based on 0 review
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
Showing 1 - 0 of 0 in total

Write a review

from €0

Inquiry

You might also like