from €0
Inquiry

Croaziera pe Nil – Luxor -Aswan 4 zile| Oferte Vacanta & Sejur Egipt 2022-2023

Aswan, Egypt
Not Rated
Duration

4 zile 3 nopti

Tour Type

Daily Tour

Group Size

Unlimited

Languages

English, french, German

Overview

Croaziera pe Nil – Luxor -Aswan| Oferte Vacanta  Egipt 2022-2023

Aswan Luxor  -croazieră pe Nil  este cel mai ofertant  tur ghidat care explorează parcursul a 7000 de ani de istorie antică a Egiptului. Luxor și Aswan în  4 zile este o călătorie uimitoare în antichitate. Luxor a fost capitala Egiptului în timpul Noului Regat timp de aproximativ 500 de ani. Orașul este un muzeu în aer liber și deține aproape 2/3 din monumentele din Egipt. Vom explora uimitorul Templu Karnak și Templul Luxor de pe malul estic al râului Nil , scenele surprinzătoare de pe pereții mormintelor regale din Valea Regilor și misticul Templul a lui Hatshepsut.

Și Aswan are obiective turistice incredibile, cum ar fi templul Philae și Insula Elephantine. Satele Nubienilor , cele mai viu colorate sate din tot Egiptul , au casele construite din cărămidă de lut, cu tavane boltite și zugrăvite cu ghips sau var alb.Oamenii vin  în oraș din întreaga lume, în special în timpul iernii, pentru a se bucura de vremea incredibilă și site-ul monumental. Pachetul Luxor Aswan-Croazieră pe Nil  include taxa de intrare pentru toate obiectivele turistice menționate în program și   masa. Prin ceea ce oferă – ghid arheolog, cazare de lux, excursii private personalizate  acest pachet este  o introducere excelentă în Țara faraonilor. Acest tur începe în Aswan și se termină în Luxor.

Highlights

 • Barajul Înalt
 • Obeliscul Neterminat
 • Templul Philae
 • Templul Kom Ombo
 • Templul lui Horus
 • Valea Regilor
 • Templul lui Hatshepsut
 • Coloșii lui Memnon
 • Templul Karnak

Itinerary

Expand All
Ziua 1 Aswan
Ziua 1 Aswan

Reprezentantul nostru vă va ajuta să vă îmbarcați la bordul casei plutitoare (vasul de croazieră) pentru următoarele 4 zile. Masa de prânz va fi servită la bord. Vom începe turul cu vizita la spectaculosul Baraj Înalt, la 15 km de Aswan. Pe drum, vom trece pe lângă vechiul baraj construit inițial. După aceea, veți vizita templul Philae, unul din cele mai frumoase și mai bine conservate temple din Egipt,construit inițial la 500 de metri distanță de locul actual. Pentru a ajunge la locul templului de pe insula sa din mijlocul Nilului, vom merge cu o barcă cu motor. Ultima oprire va fi la carierele de granit de unde și-au tăiat obeliscurile și statuile vechii egipteni. Acolo veți vedea obeliscul neterminat al reginei Hatshepsut, care măsoară 42 de metri. Ne întoarcem la bordul vasului de croazieră pe Nil, unde vom servi cina și vom rămâne peste noapte .

Ziua 2 Aswan-Kom Ombo – Edfu
Ziua 2 Aswan-Kom Ombo – Edfu

Micul dejun va fi la bord în timp ce barca navighează către Kom Ombo. Templul Kom Ombo este considerat a fi cu adevărat deosebit, deoarece este un templu dublu şi este împărţit în două sectoare identice dedicate venerării a două zeităţi: în partea de sud se află partea de cult a zeităţii crocodil Sobek – patronul fertilităţii, fiind însoţită de Hathor şi Khonsu Hor, iar partea de nord a fost dedicată zeităţii şoimului Horus cel Bătrân, protectorul faraonilor şi al Egiptului. După vizită, puteți bea o băutură la cafeneaua Nubiană, apoi mergeți înapoi la barcă. Prânzul va servit la bord în timp ce barca navighează spre orasul Edfu, acasă la unul dintre cele mai bine conservate temple pe care le avem în Egipt , Templul Edfu- "Templul Horus". Cina va fi la bord , urmată de o petrecere Gallabia care vă poate tine treji toată noaptea.

Ziua 3 Edfu-Luxor
Ziua 3 Edfu-Luxor

După micul dejun va fi servit la bordul vasului de croazieră. Vom porni către templul Edfu cu trăsuri trase de cai. Templul Edfu sau "Templul Horus"este unul dintre cele mai bine conservate temple pe care le avem în Egipt . Ne vom întoarce la vas și vom naviga de la Edfu la Luxor prin ecluza Esna , o structură care leagă Luxor și Aswan. Este un moment pitoresc, cu priveliști spectaculoase asupra celor două orașe. Masa de prânz va fi servită la bordul navei în timp ce se navighează către Luxor. În Luxor vom vizita malul de est al Nilului cu templele sale magnifice din Karnak și Luxor. Cina și cazarea vor fi la bordul navei , în Luxor. Seara ne vom bucura de un spectacol de belly dance .

Ziua 4 Luxor
Ziua 4 Luxor

Micul dejun vă fi servit la bord, check-out de la bordul navei și vom porni către malul vestic al Nilului pentru a vizita valea fantastică a Regilor, misticul templu El Deir El Bahari sau Templul lui Hatshepsut, și Coloșii lui Memnon. La încheierea turului veți fi conduși oriunde doriți în Luxor, aeroport, gară sau chiar un hotel.

Important de reținut :

Aceste programe pot fi modificate fără notificare prealabilă din cauza restricțiilor de navigație . Structura programului se poate schimba în ordine, dar nu și în vizite. Agentia Palma Tours nu este răspunzătoare pentru aceste modificări.
Acest program este o propunere ce include sugestiile noastre de traseu. Puteți să îl considerați punctul de plecare spre o calatorie ce poate fi personalizată conform dorințelor dumneavoastră, modificând numărul de zile, obiectivele turistice etc.

Included/Excluded

 • toate transferurile menționate în program
 • 3 nopti cazare pe vas de croazieră 5***** in regim pensiune completă
 • ghid arheolog vorbitor de limba română pe parcursul întregii călătorii.
 • taxe de intrare pentru toate obiectivele turistice menționate mai sus.
 • asistență turistică locală la sosire-plecare
 • manipularea bagajelor
 • orice cheltuieli personale și activități opționale
 • bacșișurile pentru personalul vasului de croazieră și ghidul local
 • băuturile de la bordul navei

Tour's Location

Aswan, Egypt

Reviews

0/5
Not Rated
Based on 0 review
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
Showing 1 - 0 of 0 in total

Write a review

from €0

Inquiry

You might also like