from €0
Book Now

Insula Paradis Egipt

Hurghada, Egypt
Not Rated
Duration

7 Ore

Tour Type

Daily Tour

Group Size

Unlimited

Languages

___

Overview

Insula Paradis Egipt este o excursie la o plajă exclusivă de pe insula Giftun ,un adevărat paradis. Plaja cu nisip alb , apa turcoaz, umbrele de palmier și soarele egiptean.Explorați reciful de corali de la Marea Roșie, peștii colorați și delfinii dintr-o excursie cu iahtul pe insula Paradis .

Excursia la Insula Paradis Egipt este disponibilă în fiecare zi .Veți fi preluați de la hotelul dumneavoastră din Hurghada, Makady sau Sahl Hasheesh.

Vă vom trimite ora de preluare la rezervare. Este nevoie de aproximativ 45 minute pentru a naviga până la insulă.Lăsați-vă imbrățișați de razele soarelui, bronzați-vă în timp ce barca vă poartă spre insula. Insula este un loc ideal pentru snorkeling având în vedere apa cristalină  a Mării Roșii.Aici puteți observa pești și corali strălucitori. Puteți petrece ziua relaxandu-vă la soare, înotând sau explorând lumea subacvatică.

Highlights

  • Two snorkel stops.
  • Freshly cooked lunch.

Itinerary

Expand All
Insula Paradis Egipt :
Insula Paradis Egipt :

Excursia de o zi la Insula Paradis începe cu preluarea de la recepția hotelului dumneavoastră la ora convenită și transfer pentru a vă îmbarca pe iahtul spre insula Paradise.Prima oprire va fi de o oră pentru snorkeling și înot într-un recif de corali fabulos. Admirați recifurile de corali, specifice climatului subtropical, unde trăiesc pești cu forme și culori diverse sau poate veți avea norocul să vedeți și să înotați cu delfini.

Insula Giftun:
Insula Giftun:

Insula Giftun este un parc național (Insulă) cu plaje de nisip frumoase și apă cristalină. Prin urmare sunteți invitați la relaxare la soare, să înotați sau să faceți snorkel într-una dintre opririle preferate ale tuturor turiștilor din Hurghada.

Prânzul :
Prânzul :

Bucurați-vă de un prânz proaspăt gătit pe Insula Paradisului cu băuturi răcoritoare și apă minerală. Prânzul include orez, paste, cartofi, pește, pui, 3 tipuri de salate, fructe – toate servite cu pâine egipteană.

Insula Mahmya Gifton:
Insula Mahmya Gifton:

Pornim din nou cu barca pentru a naviga într-unul dintre cele mai bune locuri de snorkeling de lângă insula Paradise. Descoperă viața subacvatică , viu colorată și minunată, plină de recifurile de corali specifice climatului subtropical, unde trăiesc pești cu forme și culori diverse.

Revenire la hotel:

Transfer catre hotel.

Included/Excluded

  • Transfer cu vehicul cu aer condiționat.
  • Echipamente de snorkeling.
  • Prânz proaspăt gătit si băuturi .
  • Ghid pentru snorkel.
  • Transfer de la hoteluri în afara zonei Hurghada, cum ar fi El Gouna, Sahl Hasheesh, Makadi Bay, Soma Bay, și Safaga

Tour's Location

Hurghada, Egypt

Reviews

0/5
Not Rated
Based on 0 review
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
Showing 1 - 0 of 0 in total

Write a review

from €0