from €0
Book Now

scuba dive hurghada

Hurghada Marina, Hurghada 1, Egypt
Not Rated
Duration

7 Hours

Tour Type

Daily Tour

Group Size

Unlimited

Languages

English, french, German, Russian

Overview

Excursia scuba dive Hurghada este pur și simplu modul de a vedea lumea dintr-o perspectivă diferită. Marea Roşie este considerată cel mai interesant loc din lume pentru scuba, cu cea mai bogată faună şi floră submarină. Iar dacă vei întreba pe cineva pasionat de scuba, cum este această experienţă, îţi va povesti cât de fascinantă este senzaţia să te scufunzi în adâncuri, să descoperi vietăţi dintre cele mai deosebite şi cât de life-changing poate fi.

Highlights

 • Excursie cu barca de o zi întreagă.
 • Două scufundări.
 • Spoturi de snorkeling.

Itinerary

Expand All
Preluare hotel:
Preluare hotel:

Reprezentantul nostru vă va prelua de la recepția hotelului dumneavoastră la ora convenită pentru transfer la barca de scufundări.

Scufundări:
Scufundări:

Scufundările sunt modul perfect de a explora lumea acvatică pe cont propriu. Viaţa subacvatică spectaculoasă a Mării Roşii, cu cele peste 1500 de specii de peşti viu coloraţi sau superbele recifuri de corali, este fără îndoială cea mai mare atracţie a Egiptului.Scuba diving este o modalitate perfectă de a învăța cum să te deplasezi și de a controla corpul tău în apă.
Este cunoscut faptul că nu aveți nevoie de orice experiențe anterioare pentru a face scuba diving. La barcă veți fi întâmpinati de instructori care vă vor oferi o imagine de ansamblu a cunoștințelor generale de scuba și abilitățile de bază de care aveți nevoie.

Prima scufundare:
Prima scufundare:

La sosirea la barca, instructorul vă va informa înainte de fiecare scufundare cum să utilizați echipamente de scuba. Apoi vi se va prezenta o introducere rapidă și ușoară a ceea ce este nevoie pentru a explora lumea subacvatică.Veți primi costumul de neopren, iar personalul vă va arăta cum să vă puneți echipamentul de scuba și să intrați în apă. Instructorul tău de scufundări va fi mereu cu tine. Vă veți exersa abilitățile înainte de a vă scufunda. Apoi prima scufundare va fi de la 10 până la 20 de minute cu instructorul dumneavoastră pentru a explora recifurile de corali spectaculoase la o adâncime maximă de 7-8 metri.

Prânz :
Prânz :

Prânzul proaspăt gătit la bord este format din orez, paste, cartofi, diferite salate, pui și peste sau kofta cu băuturi răcoritoare și apa.

A doua scufundare:
A doua scufundare:

Instructorul certificat vi se va alătura pentru a doua scufundare într-un loc diferit de recif de corali .

Înapoi la hotel:
Înapoi la hotel:

La sfârșitul zilei veți naviga înapoi la debarcader, apoi transfer la hotel.

Included/Excluded

 • Transfer de la hotel și retur.
 • Două scufundări în două site-uri diferite.
 • Instructor de scufundări.
 • Prânz & băuturi răcoritoare.
 • Echipamente de scufundare.
 • DVD sau fotografii de cameraman (nerecomandat)
 • Transfer de la hoteluri din afara orașului Hurghada
 • Bacșișuri

Tour's Location

Hurghada Marina, Hurghada 1, Egypt

Reviews

0/5
Not Rated
Based on 0 review
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
Showing 1 - 0 of 0 in total

Write a review

from €0